januari 13, 2010 · No Comments!

Under ytan

Under ytan

Nedan presenteras personer runt min satsning.

Fredrik Eliasson - Tränare

Tränare på Karlstad GK och ensam tränare för mig sedan säsongen 2009. Håller på Timrå och levererar hårda träningsprogram.

Lennart Carlsson - Mental coach

Har sedan ett antal år hjälpt mig fått ordning på många viktiga bitar. Via samtal och övningar hittar vi verktyg som passar mig på och utanför banan. En stor trygghet.

Jonas Garpe - Mental coach

Coachar mig tillsammans med Lennart. Tack vare det har kvaliteten höjts och nya metoder blivit möjliga.

Inger Karlsson - Sjukgymnast

Började jobba ihop vintern 10/11 och tar en viktig plats i teamet. Jobb med rörlighet och styrka, för att jag ska få förutsättningar att svinga som jag vill, samt förebygga skador och klara av hårda golfpass.

Phil Newcombe - Caddie

Sedan fler år tillbaka, med smärre upphåll, min noggranna caddie från Australien som lärt sig hur jag fungerar i med- och motgång. Viktig för mitt självförtroende.

Bruno Thörnquist – Manager

Han är mitt allt i allo och ansvarar för media- och sponsorkontakter. Utan honom hade min golfsatsning inte varit möjlig.

Tobias Johansson – Art Director

Kompis sedan barnsben och grafiskt och tekniskt ansvarig för hemsidan. Har nu utvecklat den till en av golfvärldens bästa.

Tommy Eklöf - Christian N Crew

Sammanhållande för min supporterklubb Christian N Crew, golfvärldens fräckaste. Driver också min fanpage och en gruppsida på Facebook