april 08, 2010 · No Comments!

Bildarkiv

Bildarkiv

Christian N Crew-mästerskap 2012 (Foto: Bo Dahlgren och Tommy Eklöf)

Christian N Crew-mästerskapet i golf genomfördes den 18 augusti på utmärkta Kils GK. Det lätta regnet upphörde efter några hål och det blev en ny sportslig och social succé där 53 deltagare från 9 olika golfklubbar i landet hade anmält sig.

Efter 18 hål mötte Christian upp och genomförde en lagtävling med ett 19:e hål med puttning på fejkade bollar och ett klurigt frågequizz om händelser i Christians karriär. Ett mycket uppskattat inslag. Efteråt väntade sedan en fantastiskt god lunchbuffé i golfrestaurangen. Skratten var många när Christian redovisade svaren på quizzen . När stämningen var på topp väntade ett dignande prisbord med Christian som prisutdelare.

Hans Olof Olsson Karlstads GK blev Christian N Crew-mästare på fantastiska 66 slag netto och Claes Henriksson Kils GK lyckades med bedriften att försvara Open-mästartiteln. Stort grattis.

Här följer ett bildcollage från tävlingen.

[dcs_ngg gid="37" bshow="false"]

[dcs_ngg gid="38" bshow="false"]

[dcs_ngg gid="39" bshow="false"]

[dcs_ngg gid="40" bshow="false"]

[dcs_ngg gid="41" bshow="false"]

[dcs_ngg gid="42" bshow="false"]

Europatourfinalen Dubai World Championship 2011 (Foto: Tommy Eklöf, Mats Arenö, Per Albinsson)

Dubai World Championship 2011 genomfördes 2011-12-08--11 i strålande väder på fina Earth Course Jumeirah Golf Estates Dubai. Ett stort antal fans hade mött upp för att stötta Christian. Här följer ett bildcollage från banan och omgivningarna.

[dcs_ngg gid="26" bshow="false"]

[dcs_ngg gid="27" bshow="false"]

[dcs_ngg gid="28" bshow="false"]

[dcs_ngg gid="29" bshow="false"]

[dcs_ngg gid="30" bshow="false"]

[dcs_ngg gid="31" bshow="false"]

[dcs_ngg gid="32" bshow="false"]

Christian N Crew-mästerskap 2011 (Foto: Bo Dahlgren och Tommy Eklöf)

Christian N Crew-mästerskapet i golf genomfördes den 20 augusti på den blöta men utmärkta Kils GK. Det blev en sportslig och social succé där 55 deltagare från 9 olika golfklubbar i landet hade anmält sig.

Christian gjorde en kupp och uppsökte alla tävlingsdeltagare vid starten och lämnade en uppskattad frågequizz som skulle lösas under tävlingen. Efter 18 hål väntade sedan en fantastiskt god lunchbuffé i golfrestaurangen. Christian berättade svaren på quizzen och gav alla möjlighet att få svar på frågor om hans golfsatsning på Europatouren. När stämningen var på topp väntade ett dignande prisbord där Christian tillsammans med Tommy var prisutdelare.

Claes Henriksson lyckades med bedriften att vinna såväl Open priset som att bli CC-mästare i golf. Stort grattis.

[dcs_ngg gid="24" bshow="false"]

[dcs_ngg gid="25" bshow="false"]

[dcs_ngg gid="22" bshow="false"]

[dcs_ngg gid="23" bshow="false"]

Bro Hof 2011 (Foto: Tommy Eklöf)

När europatouren kom på besök till Sverige och Bro Hof visade Christian den svenska publiken ett bländande spel på den svårspelade, långa banan och i hård vind. Den sista dagen var vinden så hård att det blev farsartat. På det 17:e hålet som är ett kort par 3 hål med en ö-green gällde det att ha turen med sig i vindbyarna. Det hade tyvärr inte Christian utan la tre bollar i vattnet. Det hjälpte inte med ett fantastiskt spel i 71 hål och en bejublad birdie på sista hålet. Ett normalt par på 17:e hade givit en 4:e plats. Nu slutade han på en hedrande 24 plats. Tack för uppvisningen.

[dcs_ngg gid="21" bshow="false"]

Värmlandsgolfens dag på Färjestadstravet 2011-04-11 (Foto: Bo Dahlgren, Tommy Eklöf)

Christian var det stora dragplåstret när Värmlandgolfens dag genomfördes på Färjestadstravet 2011-04-11. Det blev golfmässa, uppvisningar och utmaningar blandat med föreläsningar om Christians golfsatsning, från såväl Christian som han manager och coacher samt spännande travlopp sponsrade av Christian N Crew och Värmländska golfklubbar och tävlingsarrangörer.

19 nya Chrstian N Crew-medlemmar anmälde sig under dagen så att vi nu är 150 st. Inte långt kvar till målet 200 till Bro Hof (21 juli).

[dcs_ngg gid="18" bshow="false"]

Värmlandsgolfens dag på Färjestadstravet 2011-04-11- föreläsningar (Foto: Bo Dahlgren)

Samtidigt med golfmässan pågick föreläsningar om Christians golfsatsning, från såväl Christian som hans manager och coacher.

Tommy Eklöf, sammanhållande för Christian N Crew fick det hedersamma uppdraget att presentera "Christian Nilsson Golf Award". Ett nytt stort och spännande stipendium instiftat av Christian N Crew i samverkan med Christian Nilsson till en eller flera Värmländska golftalanger. 2011 års stipendium blir minst 10.000 kr. Stipendiaten beslutas och priset delas ut efter genomförd golfsäsong.

[dcs_ngg gid="19" bshow="false"]

Värmlandsgolfens dag på Färjestadstravet 2011-04-11- travlopp (Foto: Bo Dahlgren, Tommy Eklöf)

Christian N Crew fick också en fint tillfälle att marknadsföra supporterklubben och hade också ett eget travlopp där allt överskott gick till stipendiet. Ett stort tack till Färjestadstravet som stött Christian och Christian N Crew medverkan. Tack också till alla gamla medlemmar som ställde upp och visade vår glada och gula sida.

[dcs_ngg gid="20" bshow="false"]

Christian N Crew marknadsföring under unionstravet på Färjestadstravet 2010-09-25 (Foto: Bo Dahlgren, Tommy Eklöf)

Christian N Crew fick en fint tillfälle att marknadsföra Christian och supporterklubben under årets stora travhändelse på Färjestadstravet. V75, travlandskamp Sverige-Norge och den beridna högvakten var några begivenheterna denna dag. Fem nya medlemmar blev också ett godkänt resultat i det kalla och ruggiga vädret. Ett stort tack till Färjestadstravet som stött Christian och Christian N Crew med marknadsplats, banderoll och trycksaker. Tack också till alla gamla medlemmar som ställde upp och trotsade vädret och visade vår glada och gula sida.
[dcs_ngg gid="15" bshow="false"]

"Scorebest"-rulle till Christian 2010-09-14

Christian N Crew uppvaktade Christian med en "älsklingstårta" och gratulerade till en fantastisk fin tävling i KLM Open och klarat tourkort. Njut ordentligt - grattis.
[dcs_ngg gid="14" bshow="false"]

Christian N Crew på Bro Hof 2010-07-23 -- 24 (foto: Tommy Eklöf)

Ungefär hälften av Christian N Crew's 73 medlemmar valde att heja fram Christian på Bro Hof. Christian N Crew gjorde en medial dundersuccé. Vi syntes och hördes bäst av alla enligt Golf.se och det dröjde inte länge förrän VF, NWT, Golf.se och Svensk Golf hade uppmärksammat det stora stödet för Christian. Intervjuer och artiklar i många medier följde. Vår strävan att ge Christian större bevakning från medierna uppnåddes med råge.  Jag tror att alla CC-medlemmar kände sig som en enda stor familj. Vart man tittade lyste det gult ute på banan och stämningen var på topp.  Tyvärr studsade inte bollen Christians väg dag två, men sån är golfen ibland och Christian och Christian N Crew tar nya tag inför kommande tävlingar. Tack alla medlemmar för två fantastiska dagar i tropisk hetta dag ett och i isande kyla dag två. [dcs_ngg gid="11" bshow="false"]

Soligt CC-möte vid Gapern 2010-07-01 (foto: Bo Dahlgren och Tommy Eklöf)

Birgitta och Bruno välkomnade Christian N Crew medlemmar till sitt paradis vid Gapern. En underbar dag med möjlighet att fiska och bada och där Chritian berättade om säsongen så långt och om framtida tankar. Det bjöds också på frågesport med fina priser. Tack Birgitta, Bruno och Christian för en mycket lyckad dag.
[dcs_ngg gid="10" bshow="false"]

Den bästa försäkrade rundan 2010-06-17

Länsförsäkringars inbjudna kunder gav Christian en rejäl match.
[dcs_ngg gid="9" bshow="false"]

Juriskt möte. Hamilton scramble mot Christian 2010-06-16

[dcs_ngg gid="8" bshow="false"]

Esteril Open de Portugal, Pro-am 2010-06-09 (foto: Alvaro Dinis - thank you)

[dcs_ngg gid="7" bshow="false"]

Videotagningar på Christians utslag på hål 10 och 16:

Video från hål 10 utslag.Utslag på 10:an i hård vind

Video från hål 16Utslag på 16, ett av de vackraste hålen.

Christian N Crew yngsta och mesta medlem

[dcs_ngg gid="6" bshow="false"]

Närspelsträning i vårsolen (foto: Bo Dahlgren)

[dcs_ngg gid="5" bshow="false"]

Skön, skäggig och tatuerad familjefar

[dcs_ngg gid="4" bshow="false"]

Nog känns glimten igen

[dcs_ngg gid="3" bshow="false"]

Mina klubbor

[dcs_ngg gid="2" bshow="false"]

2010-03-09 - Karlstad Golfhall (Foto: Bo Dahlgren)

[dcs_ngg gid="1" bshow="false"]