Jill, Anton, Zandra och Mats 2013 år CNGG stipendiater

Under onsdagen den 12 februari delades CNGG stipendium ut till tre duktiga juniorer och en ungdomsledare. Jill Rhodiner, Anton Ericson och Zandra Nilsson alla från Karlstad Golfklubb fick var sitt stipendium på 2.500 kronor. För första gången delades också ut ett stipendium till en Värmländsk ungomsledare. Det blev Sunne GK's inpirerande ungdomsledare, Mats Nilsson, som fick motta stipendiet på 2.500 kr.

Stipendieutdelningen skedde i Karlstads Golfklubbs träningshall där fyra glada stipendiater överraskades av Christian och delar av CNGG styrelse.

CNGG motivering:

Jill Rhodiner.

Jill tillbringar i stort sett all ledig tid för att ta sig till golfbana eller träningshall. Talang och stor träningsdos har resulterat i att hon utvecklat sitt spel och sänkt sitt handicap mycket. Med hennes brinnande intresse för spelet bedöms hon ha fortsatt god utvecklingpotential.

Anton Ericsson:

Anton har under 2013 etablerat sig på elitnivån och har haft ett par fina topplaceringar på riks, satt ett banrekord samt ett fint jsm match. Anton är i nuläget rankad bland de 75 bästa juniorerna i landet. Anton bedöms ha goda förutsättningar att ta steget in i den absoluta toppen

Zandra Nilsson:

Under 2013 hade Zandra framgångar både inom longdriving och golf. Med bl.a. en vinst på Skandia regional som merit startar hon 2014 på riksnivån. En driven, hårt tränande och motiverad tjej, som bedöms ha en ljus framtid inom golfen.

Mats Nilsson:

Mats engagerade ledarskap I Sunne GK juniorverksamhet har inspirerat ungdomar att börja spela golf och utveckla sina talanger. Med hårt arbete och begränsade resurser har han skapat en undomsverksamhet som får fram spelare på löpande band och som håller hög nivå.

Vi gratulerar stipendiaterna.

Från vänster, Anton, Zandra, Christian, Jill och Mats (Foto Bo Dahlgren)

2013 års stipendiater . Foto Bo Dahlgren
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!