27/12/2012 - Kommentarer inaktiverade för Filippa och Tobias ”CN Golf Award”- stipendiater 2012

Filippa och Tobias ”CN Golf Award”- stipendiater 2012

Christian och Christian N Crew ledningsgrupp träffades strax före jul och beslutade vilka som skulle få årets CN Golf Award stipendium. Valet blev Filippa Möörk och Tobias Edén båda från Karlstad GK.
Filippa har trots sin ungdom explosionsartat utvecklat sin golftalang. Ödmjukt, positivt och snabbt har hon skaffat sig meriter inom såväl nationella tävlingar som tävlingar med internationell konkurrens. Tobias har med träning och målmedvetenhet framgångsrikt utvecklat sin golftalang till att bli en av landets bästa juniorer. Båda var med när Karlstad GK vann JSM för lag i år. Vi hoppas och tror att stipendiet på 10.000 kr var skall bidra till den slutliga skjutsen inför nästa steg i karriären för båda två.

Vi gratulerar Filippa och Tobias och önskar lycka till.

2012 års stipendiater Filippa och Tobias
(foto: Bo Dahlgren)

Stort och varmt tack till alla Christian N Crew medlemmar som genom medlemsavgiften och extra bidrag sett till att stipendiet kunnat bli verklighet.

Detta var Christian N Crew sista stora åtagande. Det har varit tre intensiva och roliga år att bygga upp och jobba med supporterklubben men när nu Christian slutar med proffslivet på Europatouren har ledningsgruppen beslutat att Christian N Crew upphör i sin nuvarande form.

Ett varmt tack till alla Christian Crew-medlemmar för allt engagemang och allt stöd åren.

Published by: tommy in Nyheter

Comments are closed.