08/11/2012 - 1 comment.

stabilt

Inte så mycket som hände under varvet. Och det är positivt. Höll bollen i spel bra från tee, speciellt rak med trä 4. Träffade många greener, men kom väl inte så nära pinnen, förutom de två gångerna jag gjorde birdies. Lite halvrisig längdtouch på de längre puttarna, men satte de jag skulle sätta.

Ganska nöjd med par. Som jag skrivit tidigare är banan rejäl och man får inte slå ut i ruff. Krävs riktigt vasst järnspel för att skapa bra birdiechanser, men greenerna är rätt stora och det medför många långputtar på de grainiga greenerna.

Helt slut efter ronden. Åt en del under varvet och drack närmare 9 liter.

Hann med en snabbkoll med Jon innan åskan drog in över Sentosa. Nu blir det vila på hotellet.

20 gånger pengarna gav jag Phil i odds på att vi kommer hinna runt i morgon. Kanske var lågt, han tog det inte.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Lars Erik J
08/11/2012 at 14:16

Du får helt enkelt anpassa dig till förutsättningarna som ges! Gasa och bromsa samtidigt. Ha det gôtt!

Comments are closed.