06/11/2012 - 1 comment.

ML

Landad och inspelad i Singapore. Gick runt 18 hål igår med puttern och idag spelade jag 12. Sedan kom den dagliga åskskuren, som fortfarande håller i sig. Ingen mer golf idag för min del.

Förra året spelade vi två banor här, i år är det en, den tuffa. Dessutom är den förlängd i år och riktigt lång. Blir en del spoons från tee här, då hinder är i vägen i drivelängd. Gör att det blir många långa inspel in mot green. Klassisk bermudaruff, där bollen sjunker ner till botten och lite vatten i spel på några läckra hål. Det långa spelet kommer bli avgörande och sådana banor gillar jag.

Visst finns hettan här. Inte så farligt än så länge, men det ska bli varmare. Fuktigare kan det nog inte bli. Fått ett gäng extra handskar från callaway, kommer nog gå åt två per varv. För att lättare få på dom har jag gått upp till storlek medium/large.

Två omgångar stretch idag, lite seg efter flygresan och många vändningar under svårsovande nätter.

Går ut klockan 9.00 på torsdag.

I morgon blir det fm pass med Jon och även närspel samt range. Slog nytt personligt rekord i Jons puttest i går, så det kanske är få puttar på g....? Laguppställningen i bagen blir nog densamma, om inte en spoon med mindre loft (kan passa bättre från tee här) tar plats.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Peterk
06/11/2012 at 21:16

Väntar in torsdagen med spänning

Comments are closed.