19/11/2012 - 8 comments

Out of bounds

Hej allihop! Nu är säsongen slut. Det blev en 149:e plats totalt på listan, samma placering som 2007 och en sämre än 2008. En besvikelse och ett resultat av ett jobbigt år på banorna. Dock har jag ranking kvar på touren, om än en låg sådan.

Har alltid tagit ett år i taget och fortsatt så länge det funkat, varit kul och jag känt utveckling. Det har alltid varit en rejäl uppoffring som krävts och det har det varit värt. Jag har uppnått nästan alla mina mål, haft många ögonblick jag för alltid kommer minnas och är över lag nöjd med ET karriären.

Men, nu känner jag inte suget till detta liv längre. Jag är intresserad av något nytt och att sätta upp nya mål. Dessutom, som viktigaste anledning, vill jag vara mer med familjen och vara där, när barnen växer upp. Så, 2012 blev min sista säsong. Nu tar jag ett break, men vill inte säga att jag slutar, golf kan man spela länge och jag vet ju inte om suget och tillfället att prova igen kommer åter.

Vill givetvis säga tack till er som följt mig och hejat på i alla lägen. Det har betytt mycket!

Hemsidan kommer väl leva kvar och har ni frågor, svarar jag gärna på dem. Vi syns någonstans!

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Jorgen_Adrian
25/11/2012 at 12:19

Varit pa DP world championship! Inte lika inspirande som forra aret med Nils med I tavling. Kanns som du hor hemma har……men helt ratt beslut da motivationen maste finnas o familjen ar NO 1.

Comments are closed.

Lars Erik J
21/11/2012 at 21:05

Ja, vad ska man säga? Jag tog aldrig tillfället i akt att följa dig på plats ute i världen, men jag kommer att sakna dig på ET!

Hoppas att du på något sätt hittar en lämplig sysselsättning inom golfen, där du med din positiva framtoning och oerhörda kunnande fortsatt kan vara en inspirationskälla för våra unga lovande golfare.

Att du nu prioriterar familjen är självklart helt rätt. Vägen tillbaka kommer inte att vara omöjlig att beträda när dina småttingar har blivit äldre och med självgående – om inte annat får du väl vänta tills du åldersmässigt platsar på ”gubbtouren”.

Tack för alla spännande stunder du har bjudit på – under 2012 har det ju tyvärr mest blivit nagelbitande på fredagar. Vi ser fram mot en fortsättning i någon form.

Se nu tilll att landa mjukt hemma hos familjen.

Allt väl till er!

Comments are closed.

Anders Henricson
20/11/2012 at 20:06

Tack för all underhållning Nilsson! Lika bra att du tar ett break, började bli lite mycket att följa både dig och Blixt…och mer blir det. Edén, Gustavsson etc. Du gick i bräschen (stavas det så.?.), glöm inte det!

Comments are closed.

Hederos
20/11/2012 at 12:13

Braiders?

Comments are closed.

Lloyd
20/11/2012 at 10:09

Giving up, or maybe just stepping aside, from something to spend more time with your family is a hard decision but one that you will never regret. You can always return to golf in the future but you can never return to the time you lost when your kids were growing up.
Thanks for being the inspiration that you are to many golfers here in Karlstad.

Lloyd, Lotta and Alex.

Comments are closed.

olle wistling
20/11/2012 at 09:11

Hej och Tack!
Det har varit kul att följa dig genom åren, man har alltid väntat lite extra till torsdag och golfen när du har varit med. Du har ju till och med suttit bredvid Zacke och kommenterat.
Men sista året har det varit stolpe ut. Det handlar ju bara om ETT slag hit eller dit, missad kvalgräns eller pengar på Söndag.
Tänk på det, du är väldigt nära yttersta eliten.
Lycka till med vad du än hittar på och ta väl hand om familjen.

Olle Wistling

Comments are closed.

tommy
19/11/2012 at 23:07

Stort tack för allt vi fått uppleva under dina 7 år på touren. Många oförglömliga ögonblick framför TV´n, på Bro Hof , S:t Omer, Dubai med flera. Stort tack också för allt du gjort för oss och Crewn. Vi är övertygade att du inte gjort färdigt på golfbanorna än på många år men vi är också lika övertygade att du fattat rätt beslut just nu. Det är ett tufft jobb och glöden måste finnas för att orka alla uppoffringar. Lycka till med ditt nya arbetsliv och familjeliv. Om du ändrar dig efter en tid står det 213 gulklädda ur Crewn och gör vågen.

Elisabeth och Tommy

Comments are closed.

Pelle
19/11/2012 at 22:48

Tack för all underhållning Christian! Det har varit en ära att följa dig runt greenerna på spännande platser som Dubai, Dusseldorf, München, Vilamoura, Inverness eller Killarney. Du är en väldigt bra och ödmjuk person, något som många runt om i världen kan intyga. Jag tycker du fattar helt rätt beslut och jag är säker på att du kommer lyckas bra med vad du än tar dig an framöver. Lycka till! Pelle

Comments are closed.