Out of bounds

Hej allihop! Nu är säsongen slut. Det blev en 149:e plats totalt på listan, samma placering som 2007 och en sämre än 2008. En besvikelse och ett resultat av ett jobbigt år på banorna. Dock har jag ranking kvar på touren, om än en låg sådan.

Har alltid tagit ett år i taget och fortsatt så länge det funkat, varit kul och jag känt utveckling. Det har alltid varit en rejäl uppoffring som krävts och det har det varit värt. Jag har uppnått nästan alla mina mål, haft många ögonblick jag för alltid kommer minnas och är över lag nöjd med ET karriären.

Men, nu känner jag inte suget till detta liv längre. Jag är intresserad av något nytt och att sätta upp nya mål. Dessutom, som viktigaste anledning, vill jag vara mer med familjen och vara där, när barnen växer upp. Så, 2012 blev min sista säsong. Nu tar jag ett break, men vill inte säga att jag slutar, golf kan man spela länge och jag vet ju inte om suget och tillfället att prova igen kommer åter.

Vill givetvis säga tack till er som följt mig och hejat på i alla lägen. Det har betytt mycket!

Hemsidan kommer väl leva kvar och har ni frågor, svarar jag gärna på dem. Vi syns någonstans!
5.3/67personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
657%4
529%2
40%0
314%1
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!