03/10/2012 - 2 comments

On tour med Eliasson

Två veckor hemma har inneburit träning. Ett miniläger gick av stapeln med ett par klubbkompisar och Eliasson/Garpe som coacher. Tre dagar med tävlingslik fokus. Även norske puttjon var på plats en dag, innan han guppade hem med 12 liter pucko i bagaget.

Har fokuserat på mer spel på banan under denna tid. Försökt få ordning på spelet, slagen den vägen. Har nog varit en bra grej, tycker jag. För övrigt är greenerna på Karlstad KANON under omständigheterna. Blött givetvis, men det funkar och med bra greener är det bra spelträning.

I går drog Eliasson och jag till Dundee. Gött med Fredrik på plats och trevligt med lite glädjetjut vid Timrås straffkalas igår. Idag valde vi att spela in Carnoustie. Det är den tuffaste banan av de tre och den jag spelat minst. Helt ok väder och ett gött inspel med fokus på olika skruvar/slag i vinden.

Pro am spel väntar i tre dagar innan cut. Jag startar i morgon på Kingsbarns, med bra vibbar från i fjol....

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Elisabeth
03/10/2012 at 20:40

Lycka till Christian!!

Comments are closed.

Ola Larsson
03/10/2012 at 19:51

Bara att haka på Europas spel i Ryder Cup i Söndags
och rida på vågen. Gå ut och ha kul nu på banan i de sista tävlingarna för året så blir det dinheeeeeeeeeeeeros in på banken.

Hälsa Svinggurun.
Mvh Ola

Comments are closed.