06/10/2012 - 1 comment.

ocuttat lördagsspel

Kul att få spela på helgen igen, dock blev det ju missad cut ändå. Hur som helst roligt att få spela dessa banor och bra att Eliasson fått sett hur det ser ut.

För det är nämligen som tidigare tyvärr. Helt ok, eller bra från tee. Speciellt bra drives. Närspelet är riktigt vasst, puttade kanon idag, men annars är det chippning som är bäst. Sen över till järnspelet. Här finns det mycket att förbättra och här ligger skillnaden från förra året. Istället för heta järn, är det nu väldigt blandat. Dessutom få grova missar, som kostar.

Nya järn ska provas i Portugal. Annars fortsatt jobb på bollskruv, kontroll och tempo.

6 greenträffar idag och 5 birdies, inget fel på den utdelningen.

Till Edinburgh imorgon och Eliasson hem. Jag far till faro på måndag, där härlig uppslutning hägrar. Ska bli trevligt värre.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Dajal
22/11/2012 at 13:14

Karin Johansson / Bloggen e4r ljus,f6verske5dlig och ger en jag vill ha mer ke4nsla.Skulle ge4rna se att ni hade lite fler bilder pe5 dom unrbedara omgivningarna i naturen utanff6r knuten,och ge4rna lite bilder pe5 personalen som arbetar de4r Men det e4r en je4ttefin blogg,och vi kommer att besf6ka er snart!

Comments are closed.