måndagsreflektion

Idag spelade jag banan igen, under en dag för media, tillsammans med David och Ulf, som varit en del av de som varit här och hejat.

I morgon blir det nog vattenland....

Inför tävlingen bytte jag järnset. De strulade i skottland, då det andra delarna funkade bra. Ian hade fått med sig Legacy black från England och de åkte i bagen direkt på tisdagen. Visade sig vara rätt.

Spelet första tre dagarna var kanon. Tee till green, bäst i år, kanske tom bättre än i fjol. Tyvärr sätter jag för lite puttar, men ingen treputt och stabil inom 2 meter.

Förutsättningarna var tyvärr lite olika för tidigt, kontra sent startande i helgen. Greenerna hårdnade till, men höll sig bra, men vinden kom upp rejält. Jag spelade sämre på söndagen och slog en drive out på sista hålet, som gav sur eftersmak, men förutom den är jag nöjd. Det var få bra scorer på slutet och ett par på sista hade gett ett ok varv. Men tyvärr lite svagt att spela snäppet sämre när det drog ihop sig.

Hem på onsdag och håll igång i två veckor hemma. Sen avslutning (?) i singapore och hong kong.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!