Arcos

Tionde reserv var jag när listan för Singapore släpptes. Hände inte så mycket, men efter en vecka var jag femma. Räknade då med att det bara skulle bli Hong Kong, så jag drog till Arcos, Spanien för att träna en vecka. Eftersom juniorlaget från klubben och Fredrik Gustafsson också skulle hit passade det kanon.

Vi kom hit i söndags kväll och har nu tränat och spelat i två dagar. Gött att få lite hål i kroppen framförallt.

Numera är jag första reserv till Singapore. Ska boka flyg i morgon för utresa lördag och hoppa på ett nytt schema.

Juniorerna börjar i morgon med sitt finalspel. Det ser bra ut får jag säga och idag var yngst bäst. Filippa visade upp sig med tre under par.

Träning två dagar till, återkommer från Singapore. Förhoppningsvis som inne i tävlingen.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!