Holland

Efter fredagens uppryckning i Schweiz, då spelet var riktigt bra, blev det hemresa till Karlstad. Några dagar med Eliasson, träff med Lennart och energi från familjen.

Så, igår flög jag ut till Amsterdam. Pro am var det tänkt att det skulle bli idag. Var inne i den, men sedan blev jag borttagen. Colin drog sig ur, jag var första reserv. Dock var den platsen en sponsor invite och då har denne sponsor möjlighet att välja ny spelare. Inte mig mao.

Blev istället ett par hål innan pro amen och träning. Träffade även statistik Chris, som kom med lite oväntade synpunkter. Känns helt ok med liret, banan är hård och smal, gått bra här förut, nu ska det köras, hoppas det körs bra!

14.10 i morgon. Putt, chip, innan lunch. Sen uppvärmning och ut på fältet.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!