10/09/2012 - Kommentarer inaktiverade för golf är farligt

golf är farligt

Anlände igår, söndag, till Turin. Ca 500 meter från flygplatsen ligger hotellet. Ett hotell med tveksamt internet, lövtunna väggar och en frukost där espresso, juice och en skiva ljus baguette, ses som ett bastant mål. Däremot blir man kvällssövd till avstannande rolls royce motorer och svalkande ac på rummet, så det är tur in the otur, som de säger här.

20 minuter bort ligger banan. 10 minuter enligt Sjöland, som på sin väg till banan från sitt hotell, passerar vårt, men ändå tar sig dit med skjuts på halva tiden. Lugnt därute idag, måndag som det varit. Normalt på måndagar brukar det resas eller vilas för egen del, men idag var jag där.

Passade på att gå genom min utrustning. Hämtade ut veckans ranson, det blir nog skärm på huvudet och en rosa puttheadcover. Tror på det. Bytte även grepp på alla klubbor och kollade av loften. Fortsatte parallellt med driveutprovning. Ian och jag matade och tänkte på rangen. Till slut hittade vi något som kan vara en gnutta bättre än förra veckans uppgradering. Den ska provas under 18 hål i morgon.

När jag kom till klubben, hade precis hämtat min bag och vandrade mot omklädningsrummet i den heta turinsolen, hände det. Då fick jag nämligen en golfbil körandes rakt in i min högra vad bakifrån. Höll mig stående, men bara precis. En engelsk domare hade fokus på annat och brände in i mig, mitt framför klubbhuset. Det hela gick bra, men han mådde dåligt hela dagen och kollade läget ett par gånger. Som väl är kan man detta med krockar bakifrån. Sist var det en lastbil när jag var 5-6 år gammal, det gick också bra, ejler kajnsche intä.

Published by: Christian in Nyheter

Comments are closed.