skav

En kamp emot smärta pågår. Drog på mig skavsår på bägge fötterna under pro amen i tisdags. Inget konstigt med det, har ju hänt förut på varma ställen. Tejpade och under första ronden gick det ok länge. Väl efter ronden kontaktade jag tourens läkarteam, som sa att det var det värsta de sett på väldigt länge. Oj, tänkte jag, så farligt var det väl inte. Men, nu har jag ändrat mig. Igår var det jobbigt, fick salvor, tejp, piller och omplåstring 3 ggr, men det kändes både i gång och i sving. Efter 30 hål idag är jag nöjd att jag kom i mål. Sista 13 hålen fick jag prova olika sätt att stå och svinga, för att kunna få i väg bollen, då det kändes i hela foten och upp i benet. Det blev ett par bra slag i alla fall. Puttning och närspel har räddat mig en del.

Har känts mer för varje dag, så i morgon kan det bli intressant. Ut och härdas.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!