27/07/2012 - 3 comments

skav

En kamp emot smärta pågår. Drog på mig skavsår på bägge fötterna under pro amen i tisdags. Inget konstigt med det, har ju hänt förut på varma ställen. Tejpade och under första ronden gick det ok länge. Väl efter ronden kontaktade jag tourens läkarteam, som sa att det var det värsta de sett på väldigt länge. Oj, tänkte jag, så farligt var det väl inte. Men, nu har jag ändrat mig. Igår var det jobbigt, fick salvor, tejp, piller och omplåstring 3 ggr, men det kändes både i gång och i sving. Efter 30 hål idag är jag nöjd att jag kom i mål. Sista 13 hålen fick jag prova olika sätt att stå och svinga, för att kunna få i väg bollen, då det kändes i hela foten och upp i benet. Det blev ett par bra slag i alla fall. Puttning och närspel har räddat mig en del.

Har känts mer för varje dag, så i morgon kan det bli intressant. Ut och härdas.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Jon
28/07/2012 at 08:35

Oj, bra ihopbitet, Nils! Hoppas det hann läka lite i natt.

Comments are closed.

Pelle
27/07/2012 at 20:32

Oj! Aj! Krya på dig och hoppas värken går över snart. Väldigt bra spelat idag med tanke på omständigheterna.

Ibland skall man ge fasen i golflektioner. Nicholas på semester. Fick nöja mig med hans norske stand in för en puttlektion. Yeah right! 42 puttar och ändå sänkt hcp idag. Märklig sport detta.

Comments are closed.

tommy
27/07/2012 at 19:10

Du skall väl inte ha ont som tar så ofta ett järn :-). Skämt åt sido vi lider med dig och hoppas bollen skaver flaggan vid inspelen i morgon i stället.

Comments are closed.