lunk

Tredje veckan i rad nu, mycket golf blir det. En vecka ytterligare väntar också i Skottland.

Så, igår efter en jobbig vecka i Irland, mest vädermässigt då, blev det lugnt. Flyg, taxi och vila.

Idag den klassiska tisdagslunken. Gång runt banan, med Phil som är bättre, han kommer till största sannolikhet gå caddie hela veckan. Verkar som de dragit in fairways en bit, lite smalare. Dessutom riktigt smetig ruff. Banan är tuff som den var, men nu kan det bli en riktig utmaning. En hel del vatten i spel, speciellt på den spektakulära avslutningsdelen.

Lite range har det blivit också. Kändes väl helt ok, jobbar på drivern lite, behöver kunna slå rakt eller draw ibland. Sen får vi se om det blir järn 2 eller trä 4 i bagen, beror nog på vindmängden. Har dessutom bytt skaft i mina wedgar, till samma som i järnen, lite lättare vilket kändes bra.

8.40 på torsdag, tee 1.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!