01/07/2012 - 3 comments

koppsnurr de luxe

Veckans bästa väder idag. Mindre vind, mycket mindre regn och ett gäng plusgrader. Därav lite bättre scorer igen, trots lite tuffa pinnar.

Spelade väl som övriga veckan. Bra på parfemmorna återigen. Skapade lite chanser i övrigt, men lite torka på green. Puttningen är annars det som funkat bäst under veckan, om jag ska välja något.

Lite tråkig avslutning. Hade 40 meter kvar till pinnen på hål 15, efter en drive som rullade 70 meter. Gjorde ändå bogey, efter att ha duffat pitchen till en bunkerkant. Koppsnurrade 90 grader ur för birdie på 16, men på sista hålet blev det rekord. Hade chippat upp till två meter och parputten snurrade typ 380 grader och ur. Säger inte att det är otur på något sätt, slår man putten mitt i hål så går den ju i, men det var lite oväntat och tråkigt på sista hålet.

En buss har nu tagit mig till Belfast. Här blir det övernattning innan det i morgon ska flygas till Paris. På det igen då bara.

Fick sms av Phil förut. Han var på bättringsvägen sa han efter 3 dagars vila. Får se hur han ser ut på tisdag, om han inte är fräsch då, blir det nog någon annan igen. Hoppas dock att han är det. För övrigt har det funkat kanon med Chris under helgen, så det gjorde ju inget denna gång.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

tommy
01/07/2012 at 19:26

Stabilt och bra. Gott att förtrollningen på parfemmorna är bruten. Detta bådar gott inför Paris. Ledarbollen närmar sig med stormsteg. Lundbergs -9 på de första 10 hålen visar att inget är omöjligt. Din tur i Paris.

Comments are closed.

Lars Erik J
01/07/2012 at 19:14

Vi börjar känna igen dina resultat nu! Det kommer bara att bli bättre framöver! Ha det trevligt i Frankrike.

Comments are closed.

Aja Thorsell
01/07/2012 at 18:54

Görbra kämpat, Grattis! På’t igen bara, Kämpa AoK

Comments are closed.