19/06/2012 - Kommentarer inaktiverade för Laddning i Tyskland

Laddning i Tyskland

En vecka tävlingsledigt bestod av ledig helg, följt av hård träning. Lite av varje, men framförallt mycket spel på bana. Tycker det känns helt ok nu, så det gäller bara att få ut det.

2 små ändringar i bagen har skett. Ny magputter, saber tooth, samma huvud som i den korta ifjol. Men, den intressantaste, nya skaft i järnen. Lite lättare till vikten, ger högre flykt, mer spin och lättare att slå draw med. Precis som jag eftersökt en tid, känns ju bra.

Av den icke materiella sorten, har det även tillkommit en ändring. Henrik och jag har gjort vårt tillsammans och nu kommer gamle klassiska Phil tillbaka. Han har varit down under i ett halvår och pluggat, men blev sugen igen. Då nappade jag. Ser fram emot återföreningen. Ikväll landar han.

Så, idag har jag spatserat på egen hand runt banan. Slagit många puttar. Fin bana, varken lång eller kort, lite vatten i spel, men framförallt tjock tjock ruff.

Inte så mycket träning. Gick genom allt för att kolla av, det blir mer av träningsvaran te möran. Om vi nu inte kommer in i morgonproamen, andra reserv....

Skulle vilja säga att nu ska löpbandet få smaka, men det är nog snarare jag som kommer få smaka löpband. Sen ska vi se om Sverige åker ut med fanan i topp eller på halv stång.

Start 9.10 på torsdag med bla. Pelle. Så, hur som helst blir det en rolig vecka.

Published by: Christian in Nyheter

Comments are closed.