Knä

Då var vi i Irland då. Landning i Belfast och transport i en dryg timme till Portrush. Möttes på flygplatsen i morse av en haltande Phil, alltså mer haltande än vanligt. Hans knä hade tydligen givit med sig och smärta rådde i hans skålområde. På banan blev han undersökt och har fått piller av den starka sorten. Vi får se om han kommer till start. Annars har jag snackat med en back up caddie.

Gått runt banan idag, själv. Vind och regn om vartannat. Riktigt snygg bana, riktig linksgolf med ondulerade ytor, djupa bunkrar och lång ruff. Kändes tuff. För övrigt var det ett hundratal, kanske tusen, åskådare ute och tittade på inspelet. Intresset finns i Irland.

Som sig bör på en sådan här bana, har jag fixat mig en 16 gradig järnklubba, som ska få jobba i några dagar.

Som vanligt är jag reserv till pro am, andra, så det lutar åt en träningsdag i morgon.

Start 13.50 på torsdag.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!