29/06/2012 - 4 comments

Ingen kris med chris

Idag ordnade vädret upp sig, mer vind och regnskurar. Sista 5 hålen var inte sprättlätt. Annars, nöjd med liret igen. Håller bollen bra i spel och träffar många greener. Som igår, bra spel på parfemmorna igen. Höll på att bli en liten fadäs på sista hålet, då jag missade utslaget med järn 3 ut i ruffen och var nära att slå in en järn 9 på layupen in i buskage. Men, det gick ju bra, några studsar senare var bollen i semifuff.

Den nyinstoppade järntvåan (15.75 grader) fick jobba från tee idag mycket. Fin klubba det.

Mycket Chris nu. Jag kallas ju för Chris ibland när det förkortas. Träffade även statistik Chris i onsdags för genomgång av senaste rundorna. Utslag, långa wedgar, samt bunkerslag highlightades. Fler inspel behöver vara inom 15 feet, blir lättare om fler fairway träffas. Idag hade jag även en Chris som caddie. Phil slängde in sin australiensiska handduk och haltade ut. In kom Jaquelins (stavning?) caddie. Han hade gått åt en annan fransman denna vecka, som bröt efter gårdagen. Funkade väldigt bra med honom ute på banan och han kommer fortsätta under helgen.

Tycker för övrigt att det är bra scorer. Mycket kan hända på denna bana, men det verkar ju inte göra det för så många.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Gun-Brith
30/06/2012 at 00:32

Triss i Chris…..kan aldrig va fel..

Comments are closed.

Bosse och Gunilla
29/06/2012 at 18:21

Bra! Nu börjar dom klarade cutterna kännas som ifjol, några bollar tillgodo och häng uppåt. Phileffekt tänkte vi men här råder tydligen en fransk effekt. Funkar det med. Moving day tomorrow (upstairs)!

Comments are closed.

Marianne Lundqvist
29/06/2012 at 18:03

Bra spelat! Kanske hade Du lite otur med vädret. Kul att se spel från en bana som man har varit på. Jag tyckte den var fantastisk.
Lycka till i helgen.

Comments are closed.

Lars Erik J
29/06/2012 at 16:51

Ha en toppenhelg önskar supporten på hemmaplan!

Comments are closed.