rött i vinden

Inget kanonväder som mötte oss vid ankomsten till gk. Regnskurar avlöste varandra och vinden låg på så det räckte och blev över. Väl på eftermiddagen avtog regnet, men vinden tilltog. Svårspelat minst sagt.

Spelade stabilt idag. Höll bollen väl i spel i vinden, vilket är ett måste med monsterruffarna på båda sidor. Fick i 2 birdies första nio.

Bogey på elvan, men följde upp med skön birdie direkt. Puttade bra i vinden, men missade dock en kort birdieputt på hål 13. Över lag beräknade vi den starka blåste fint, men två felberäkningar på 15 och 16 tyvärr - bogey och par där. Nära birdie på långa korthålet 17 och sedan en riktigt bra parsave på sista hålet.

Liknande väder väntas i morgon, så det är bara att gå ut och ge järnet. Kul när det är svårt.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!