Volvo

Efter ett dygns flygande och till slut landande i Tianjin, väntade volvobilar vid flygplatsen. Så långt från Sverige, men ändå inte, kändes lite hemma på nåt sätt. Jag i en bil och bagaget i en annan. En person på 2 st bilar borde vara lagom.

Värre var det för Henrik idag. Han skulle flyga från Istanbul, men missade flyget, kommer imorgon kväll istället.

Känner mig pigg trots långresan. Kanske är suget efter tävling eller bara sömnen från trippen, vet inte. En lugn hotelldag, med fokus på att hålla mig vaken så småningom. Ett konditionspass troligtvis och en rejäl stretch behövs.

Upp tidigt imorrn för att komma in i tiden. Blir nog bara träning. På tisdag kommer vi gå banan. Ny bana för mig detta och för alla andra också.

Hann med ett varv på Mariestads GK innan ivägresan. Ett klassiskt ställe, som framförallt förr var klassiskt vårresmål, när plusgraderna kom. Även nu i 4 plus, vindtröja på, hålpipade och gödslade greener, ja som det ska.

Tekniken var inte på topp när jag kom hem senast. Det var länge sedan jag tappade den så ute på tävling. Ett gammalt fel hade dykt upp och det hade jag inte märkt av på egen hand. Så, nu har vi jobbat på och det känns helt ok. Bara att mata på med övningarna på träning och hålla noga koll.

Blir mycket slag i morgon givetvis, men närspelet ska slipas hårdast.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!