Tapp

Kyla och vind välkomnade oss i morse efter bussfärden. Banan spelades därmed ganska tuff idag.

Jag spelade väl inte allt för bra inledningsvis, men malde på med par, mestadels tack vare bra närspel. På elvan kom till slut en birdie, sänkt chip från nära green. Följde upp det hela med två bra slag i rad på nästa hål och därtill en fin putt från 3,5 meter, birdie igen.

Tyvärr gjorde jag en ganska risig chip på hål 13 och fick inte i returen, bogey. Mitt i fairway på nästa hål med spoon, för att sedan toppa (!) en lobbwedge över green, bogey. Det är tur man inte är kirurg, eller nåt och gör sådana här misstag. Missberäkning av vind på hål 15, järn 8 för lång och omöjligt läge, bogey nr 3. Nådde sedan inte upp på rätt platå med mitt utslag på korthålet 16, treputt, bogey.

Nära birdie på 18. Fairway och över green med järn 5 (igen för långt i sidvinden), chip och två puttar.

Fick inte ihop det totalt sett idag. Var kanske inte värd en bättre score heller, men det är ändå nära att det blir riktigt bra ändå. Vi kör på!
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!