24/04/2012 - 3 comments

Sol i seoul

Flög hit igår, måndag och direkt till hotellet. Bor på en skidresort och bra boende. Finns både pingis och biljardhall, så kvällarna är räddade. Ligger ett set ner mot rumskompis Frost (caddie till Florèn) i trevallars carambole.

En timme till banan i buss. Gör mig inget, tycker det är rätt skönt att vila och passar på att köra lite mentala grejer då.

Gick in banan idag. Spelade här även förra året och har bra koll. Väldigt kuperad bana, så även på greenerna. Kallt som busen ifjol, men idag var det säkert 25 grader. Det får det ju gärna fortsätta med.

Gympass nu och imorgon väntar heldag med träning.

Samarbetet med Henrik känns bra. Tyvärr har vi ju inte fått så många ronder ihop än, men jag tycker han får mer och mer kläm på mina slag och kan hjälpa till. Puttningen kör jag ju på egen hand och den börjar bli på g.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Sandén
25/04/2012 at 06:09

BTW..
Hoppas du blandar o ger nu när det är så kuperad bana :))

Comments are closed.

Sandén
25/04/2012 at 06:08

Frost+Florén=sant??
Intressant, det är nåt med …rén avslutningar i namnet som Frost tänder på tror jag 🙂
Det blir några fluk i veckan nu, det känner jag på mig.

Comments are closed.

Håkan Wahlen
24/04/2012 at 21:26

På lördag kommer jag och en korean och stöttar med två stycken sol gula supporter t-shirts. Skiner fint i solen.

Comments are closed.