Sol i seoul

Flög hit igår, måndag och direkt till hotellet. Bor på en skidresort och bra boende. Finns både pingis och biljardhall, så kvällarna är räddade. Ligger ett set ner mot rumskompis Frost (caddie till Florèn) i trevallars carambole.

En timme till banan i buss. Gör mig inget, tycker det är rätt skönt att vila och passar på att köra lite mentala grejer då.

Gick in banan idag. Spelade här även förra året och har bra koll. Väldigt kuperad bana, så även på greenerna. Kallt som busen ifjol, men idag var det säkert 25 grader. Det får det ju gärna fortsätta med.

Gympass nu och imorgon väntar heldag med träning.

Samarbetet med Henrik känns bra. Tyvärr har vi ju inte fått så många ronder ihop än, men jag tycker han får mer och mer kläm på mina slag och kan hjälpa till. Puttningen kör jag ju på egen hand och den börjar bli på g.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!