Bra med mersmak

Visste att det var fullt ös som krävdes idag. Blåste inte så farligt i morse och fick en bra start med birdie-eagle. Järn 7 kvar på tvåan och i med en niometers för örnen.

För långt inspel på fyran och treputt som följd, men birdie direkt på nästa från 5 meter.

Sen helt plötsligt ökade vinden rejält och det blev kallt. Fortsatte att spela bra och missade precis birdien på sexan (ok förbättring ändå, tänk om jag får spela sexan imorgon också) , men fick i birdie på sjuan. Precis miss på åttan och bra parräddning på nian. Nådde inte in på två slag där idag, par 4.

Felberäkning av vind på hål 10, för kort och treputt från knepigt läge. Missad kort birdiechans på 11. Lim på tolvan, birdie. På hål 13, par 3, knappt 170 meter till greenkant, nådde jag inte med en låg, bullet med järn 3, men räddade par. På nästa gjordes en kopia på hål 10, fullt ut.

Avslutade med birdie på 18, för att hålla chansen vid liv. Pitchade upp tredjeslaget till 3 dm och satte putten.

Nöjd med dagen, spelet och scoren. Lite tunga bogeys på 10 och 14. Svårspelat idag i vädret vi fick, tuffare än igår med råge. Tyvärr har nu vinden lagt sig och istället för mössa och vantar, går nog några i kortärmat nu.

Fick en dålig tid på hål 17, andraslaget. Dvs, tog mer än 40 sekunder på mig. Dock väntade jag på spelare på artonde tee, som skulle slå ut. Överklagade beslutet efter ronden till huvuddomaren, får se vad som händer. Inga plikt, men böter i förlängningen om den kvarstår.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!