16/03/2012 - 4 comments

Tråkigt

Spelar för ojämnt. En dålig drive direkt på tian och bogey som följd. Dåligt utslag igen på tolvan och bogey. Greenmiss på 17, bunkerslag upp till 2 meter och miss.

Sen på hål 18, slog jag upp en järnfyra till 2 meter och gjorde birdie. På ettan fick jag i en tiometers för birdie, för att sedan treputta nästa hål för bogey. Lim upp till en meter på trean, men miss. Tvåputt för birdie på femman.

Birdie följde på sjuan. efter bra wedge. På åttan försökte jag få lite fade med en järnsexa, men den blev om något drawad och lång. Bra chip, missad 1,5 meters för par.

Från fairway på sista hålet slår jag wedgen för kort i bunker. Räddar par.

Bättre spel idag, men det är inte nog vasst. Fler fairways och greener träffas, men det är för få riktigt bra slag. Är för långt från hål på inspelen generellt. Sen puttade jag inte nog bra idag heller.

Flyger vidare till Marocko på söndag. Fram tills dess ska jag försöka spela på någon annan bana och träna upp mig. Förbättring krävs.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

tommy
19/03/2012 at 10:05

Bara ett slag ifrån cut efter så långt uppehåll är inget att säga om. Njut av de bra slagen och glöm de dåliga. Spelet kommer att komma redan till Marocko. Heja heja.

Comments are closed.

Thea och Elliot
17/03/2012 at 17:04

Undrar om Pappa hittar något fint till dem på flygplatsen i Malaga 🙂 Med tanke på T:s kommande födelsedag….

Comments are closed.

Gun-Brith
16/03/2012 at 22:22

Tååålaamood…..har du. Frihetskänslan o det fina spelet kommer…
var så säker.
Go on so long!! Kram!

Comments are closed.

Jon
16/03/2012 at 21:58

Låter som att du behöver fler hål i kroppen för att komma igång ordentligt. En tur till Valderrama kanske? La Cala? 😉

Comments are closed.