På gräs igen

Det har som tur varit, gått att landa bollen på gräs hemma, från matta. Men, den riktiga känslan med slag från gräs har ju uteblivit. En del trackmanträning inomhus, med fokus på längdträning, har det också blivit.

Ett ganska långt uppehåll och nu känns det nästa som en ny säsong igen, kanske är bra, vi får se. Träningen har varit fin i alla fall och tekniken har det hunnits jobba på, tack vare långbreak. Den börjar falla på plats, vänsterbenet, höftvridet och komma ner i impact med hela loften på klubban. Ger högre slag, bättre bollkontakt och förhoppningsvis slag dit jag vill.

I golfväg nu under breaket, är det nog ändå i puttning det viktigaste skett. I golfhallen körs ett 50 bolls test - 50 st puttar från 1-5 meter. Antal puttar totalt ger resultatet. Rekordet var på 66, innan min magputter kom igång och lirkade i en 64:a. Nu får juniorerna jobba lite extra. Viktigt.

Kom till Marbella igår, Söndag. Full träningsdag idag, med nya caddien Henrik. Antal timmar på rangen och 9 hål spel. Lite puttning sen också. I morgon kör vi 18 hål, plus träning. Kändes väl helt ok idag. Återkommer med banomdöme i morgon.

Delar lägenhet med Ola Larsson med familj. Mat på restaurang är tydligen på g och i morgon ska vi grilla på gasolgrillen, nice.

Har med löparskorna på resan och har med en klump i halsen noterat den starkt kuperade terrängen i området. Premiär i morgon eller onsdag.

Nu känns det som säsongen är i gång på riktigt. Inga mer uppehåll i tourens kalender och vi är i Europa.
3.5/62personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
650%1
50%0
40%0
30%0
20%0
150%1
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!