inte världsklass

Heldagsflygande i måndags och sen ankomst till Sicilien. Nästa två timmar i buss från flygplatsen till hotellet. Det mesta är helt öde här, säsongen har tydligen inte börjat. Så, vårt hotell öppnade de igår, för att sedan stänga det igen när vi åker. Årets minst prisvärda hotell, kan vi redan utse detta till, då det inte har många rätt, men kostar som ett hotell med alla rätt.

Idag tog jag tag i min utrustning igen. Woods. Testade driver och spoon, razr fit. Tror jag kan ha hittat något. Testade på inspelet idag och mer blir det imorrn.

Inspel med Pelle, Lagergren, Gustavsson idag. Kan konstatera att de breda banorna fortsätter, lite ruff finns dock och bunkrar. Greenerna verkar inte allt för besvärliga, men har sina lutningar. Svårigheterna kommer bli vinden, längden och hårdheten. Banan ligger precis vid havslinjen.

Landslagets sjukgymnast är på plats, så lite behandlingar kommer jag få in denna vecka. Alltid bra såhär under vecka nr 3.

Första reserv på plats till pro amen imorgon. Bara att vara redo för inhopp mellan 11 - 14.

Annars träningsdag som vanligt. Fokus på utslag, putt och skruvar med järn.

Tidigt på torsdag 7.30.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!