Innanför muren

Det blev ett varv på Los Naranjos på lördagen med Ola. Ingen briljerade väl ihjäl sig, men gött med lite fler hål i kroppen, som det heter. Kom hit till Agadir på söndag kväll och bedrev gårdagen på hotellet. Mestadels slappande på rummet, men även gympass och poolområdekik.

Idag bar det iväg till banan, på kungens egen trädgård. En låååång mur ramar in hans slott och därinne finns även banan. Inga bilar får köra in, utan bara vissa bussar. Vi behöver även särskilda pass för veckan, för att komma in.

Jag och Henrik vandrade runt banan på fm. Spelade tre ronder på banan förra året och kommer ihåg det mesta. Väldigt brett är det och med tuffa, tuffa greenområden. Kanonbana. Skicket slår det mesta, då det är kungens egen bana och bara vi får spela här en gång per år, annars stängt.

Efter lunch, träning. Rangegenomkörare med fokus på grunder (sikte framförallt) och helhet i sving. Här följer en liten teknikgenomgång. . . att komma ner med loft i impact. . . jag har tidigare knäat genom bollträff med händerna framför bollen som resultat - leder till lite låga, tryckta slag. Nu har vi jobbar höftrörelse, sträcka vänsterben, behålla ryggradslutning genom bollen och även att komma ner med händerna nästan rakt ovanför bollen. Då blir det mer höjd och klubbans riktiga loft används. Comprende?

Te möran blir det pro am. 9.50 peggar vi upp med två amatörer.

Seamus knäckte till min magputter idag också, på min begäran, inget annat. Ville få den lite flackare bara och det fixade han allt.

Nu ska jag och room mate Andersson försöka hitta unomotståndare. Tror jag har tur idag. Känns så.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!