29/03/2012 - 2 comments

Andas

Efter ännu en ej klockren dag på jobbet är det bara att andas och ha tålamod. Det var helt klart bättre idag. Många bra järn och wedgar, men det blir ju inte mycket av det. Sen kommer det någon dålig (onödig!?) miss, som kostar. Ingen dominant puttning heller.

Byte till annan magputter i morgon, en tum kortare. Samma modell som användes i Qatar. Gillar inte att byta runt, men det känns rätt nu.

Körde i ny driver och spoon i bagen. Har väl funkat bra. Mindre spin och mindre spridning på drivern, även om något längre. Tills imorgon har vi bytt lite viktskruvar under klubbhuvudet, lite drawinställd, men något gram lättare. Ska ta ned spinnen ytterligare.

Pelle har tagit nederlaget bra, det blir värre med Hedblom efter semin. Han tog ledigt denna vecka för att följa serien hemifrån. Han är ett av Brynäs största fan helt klart. Självklart har vi bet på utgången. Ser fram emot att träffa Peter med blöta ögon, i Kina.

Blev ingen pro am heller. Träningsdag, snabb genomgång med statistikchris och behandling med KG.

Nu ska vi iväg, ett gäng svenskar, på restaurang. Det är väl positivt när inget finns på plats, att man åker iväg ihop. Blir lite mycket på eget håll annars kanske.

Därefter ska jag ändå filma lite på rummet, få en behandling och sova mig i form.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

björck
29/03/2012 at 20:29

Känns som att du sätter fart på’t imorrn…

Comments are closed.

Ola Larsson
29/03/2012 at 19:02

Det kommer nilsson, du vet den där Heintz effekten…….
Gripp it and rip.
Mvh Ola

Comments are closed.