Mot dubai, igen

Vår rundtur i mellanöstern fortsätter återigen till Dubai, där det hela började. Ska bara döda några timmar på Doha airport, det har vi ju tränat på förr.

Idag fick vi spela ett helt varv också, på en gång. Måttlig vind, sol och rätt trevligt. Otrevlig start dock i form av pull draw med järn 5 på trean, bogey. Följdes upp med hookad järn 9 på nästa hål, men snickrades ihop till par. Strapatserna fortsatte med ett drivesläpp ut i öknen. Fick därifrån slå mig ut på sexans hål, men snickrades ihop till par.

Grejerna föll bättre på plats sedan. Lim med wedgar på hål 9 och 10, då blev det birdies. Drive upp på green på 16 och retfullt nära eagle. Upp i greenkant på två slag på sista, chip och ilirkande av tremeters följde för veckans sista birdie.

Det har varit en lurig vecka med vind och svårlästa greener. Spelet för min del är på g. Drives bra och med den nya drivern kan jag skruva åt båda håll. Järn ok, men behöver bli bättre. Närspelet allt säkrare och puttning godkänt. Sätter de korta, men noll utöver det.

Trackmantest i morgon fm och foto med Callaway. Sen drar vi nog oss tillbaka från banan och tar det lite piano.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!