24/02/2012 - 2 comments

Grattis Fredrik

Grattis Fredrik

Christians tränare Fredrik Eliasson Karlstad GK har utnämnts till "Årets tränare i Svensk golf". Fredrik som har betytt oerhört mycket för Christians utveckling har nu äntligen fått välförjänt uppmärksamhet i golfsverige. Det är PGA of Sweden som har utsett Fredrik.

Ur PGA motivering:

”...en uttalad golffilosofi, långsiktighet och hårt arbete har lyft Karlstad GK till att vara en av landets främsta, både när det gäller juniorer och elit”.

”Fredriks skicklighet som tränare har mycket stor betydelse, inte bara för juniorer och elit, utan också för klubbens över 2 000 medlemmar. Genom sitt engagemang och idoga arbete är Fredrik en viktig och avgörande faktor till Karlstad GK:s framgångar”.

”Fredrik Eliasson är ett föredöme för såväl övriga PGA tränare som PGA som organisation”.

Vi gratulerar Fredrik till en mycket välförtjänt utnämning.

Läs mer i VF artikel 2012-02-24:Fredrik hyllas som tränare

Comments

Lars Erik J
24/02/2012 at 18:19

Det är bara att instämma! Jättegrattis till en kunnig och supertrevlig tränare. Du är verkligen värd denna utmärkelse!

Vi får väl också framföra vårt stora tack till Christians första tränare (numer kollega till Fredrik på Karlstad GK) Stefan Jakobsson för hans del som tidig inspiratör under första delen av Christians golfkarriär.

Comments are closed.

Elisabeth
24/02/2012 at 11:07

Ett stort Grattis till dig Fredrik.

Denna utmärkelse är du verkligen värd. Du utför ett otroligt fint arbete med alla dina fina och duktiga golftalanger. Lycka till med fortsatta framgångar!

Comments are closed.