07/02/2012 - 1 comment.

Förberedelser

Blev som planerat, en lugn dag igår. Foto med Callaway i en timme ute på banan och sen ett test i trackman. Ett längdkontrollstest med riktning som ingrediens också. Sedan tidigare har jag rekordet i detta, men folk närmar sig. Tror Poulter är närmast. Det blev ingen utökad ledning heller. För dåliga långa slag drog ner poängen, men wedgar var kanon.

Blir samma putter denna vecka. Metal x nr 7. Dock har den bockats om en smula, mindre loft och lite flackare.

Märkte även i trackmantestet att jag har för lite spin och höjd med de längsta järnen. Något att jobba på. Ett stöd på vägen blir en till järn 4, modell stor, som kommer bli min nya järn 3.

Inspel idag. 9 hål med en amerikan, Nick Thompson. Tydligen bror till Alexis, som vann damernas final här i vintras. Go nisse, som kände till Blixt, från sitt spel på pga och nationwide tour.

Banan är i kanonskick. Helt ok med ruffen, går att slå ifrån för det mesta. Än så länge mjuka greener, men det kommer väl ändras. Nu torkar de ut dom och vältar, så hårdare och snabbare blir de för varje dag. Givetvis har det tillkommit någon ny tee också, långt ska det vara.

I morgon blir det träning i trackman igen, samt närspel så klart.

Starttid 7.50 på torsdag med Fred Andersson, gött det.

På vårt hotell har de för ovanlighetens skull bra frukost. Nygräddade vofflor bjuds det på och det räcker ju.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Jon
07/02/2012 at 19:35

Enligt egen utsago var ju Merucki vass i Trackman också…?

Våfflor är ju bra för tävlingen med ”slutrunda” i sommar…!

Comments are closed.