Då var vi igång

Som jag skrev sist, trodde jag greenerna skulle bli snabbare. Det har de blivit redan. Säkert närmare 12 nu och riktigt fint rull. Sen gäller det ju att ta sig till green och hitta linjerna, det faller en del när det är så snabbt.

Kom igång bra idag, bra chanser på första 6 hålen. En treputt dessvärre, men även en sänkt birdie. På par efter nio hål. På tian kom en ohyggligt dålig drive, push, säkert 40 meter höger om fairway, out. Dubbel blev det där.

Varvade slag med olika delikatessgrad därefter. Träffade greener, men knappt så jag såg Sandèn när han passade flaggan. Fick upp den till 4 meter på 16 och birdie. På artonde var jag i greenkant, över vattnet på två slag och gjorde up and down för birdie.

Får dåligt från tee idag och lite för risigt på green. Behöver sätta bollen bättre i spel för möjlighet till lim mot pinne.

I morgon går jag tillbaka till Abu Dhabi puttern, Sabertooth, samma som förra året i bellymodell.

Mot birdies!
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!