Rond två

Som igår, hugg för birdie på första hålet, denna gång på ettan. På tvåan slicade jag ut drivern i sanden. Kändes lite lurigt att den blev så sned. Bogey där. På nästa tee stod jag och provswingade lite, då vi väntade på gruppen framför oss. Tyckte greppet satt snett, började vrida på det och då vred sig klubbhuvudet. Det hade lossnat. Så, en stund senare fick vi tag på en domare, som tog med sig drivern till klubbhuset för omlimning. Det tog sin tid. På åttan kom domaren tillbaka med drivern och sa att den behövde torka i 2 timmar. På en bana som mäter 6900 meter, blev det småjobbigt med trä 4. Fick slå drive sista 3 hålen i alla fall.

Nu är detta inte anledningen till min score kanske. Jag spelar fortfarande för dåligt och som igår är det de långa slagen som sviker lite. Bättre dock idag då jag kom åt någon mer pinne och skapade korta birdiechanser.

En chip treputt på mitt 14:e hål grusade väl chansen till helgspel, annars hade jag en bra period där vid vändningen.

Nötte range efter ronden. Tekniken är det inga fel på, blir snarare bättre och bättre. Men, behöver hitta lite känsla för slagen.

Vi pumpar vidare på övningsfältet i helgen, sen drar jag och Tobbe till Qatar på måndag för nya insatser.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!