31/01/2012 - 2 comments

putthuvudbry

Då var vi i det burgundyflaggfärgade landet Qatar. Doha, som capitalet heter. Efter hårdträning i helgen i Abu, blev det en golffri måndag här.

Började kännas bättre med slagen ju längre helgen led. Tekniken är Eliasson nöjd med, det gällde bara för mig att hitta tempo och koll för det hela. Det har kommit lite nu efter ett antal rangepyramider.

Inspel idag. Har spelat här förut och kommer ihåg det mesta. Då var dock ruffen mycket tjockare, nu är den faktiskt riktigt snäll. Men banan är lång och det kommer blåsa. Mycket grain på greenerna och mycket lut.

Fick med mig en ny bellyputter ut på inspelet. En ny svart modell som var riktigt snygg. Efter inspelet kontaktade jag Seamus på Callaway igen. Var tvungen att köra ett test och bestämma mig för vilken putter det ska köras med. Det var (och delvis är) inte lätt. Alla 3 går bra och har olika bollträffkänsla, sköna de med. Den nya svarta kapades av en halv tum och gick sen bättre, så nu verkar det bli den. Beslut i morgon innan träningstart.

10.50 start på torsdag. Det är första boll på em det och innebär första boll ut på fredag. Kanon.

Denna vecka får vi skjuts till och från banan i BMW bilar, vilket är bra på alla sätt. I morse när vi skulle åka ut, fanns inga bilar där. Kön med spelare växte. En BMW bil stod dock där. Så, den ansvariga kvinnan för transport, frågade arabbilmannen om vi kunde ta den då. Nej, blev svaret. Den ska stå där och vara extra bil när det inte finns andra bilar. Nu då kanske? Men, nej. Vi kom allt ut sen ändå.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

jonte
01/02/2012 at 01:23

Som jag säger till mig själv när jag har problem m mitt biljarspel, slå i skiten bara!!

Har upplevt en hel del konstiga sätt att hitta tillbaka till formen i mitt biljardspel, eftersom i denna sport ej har tränare att ta hjälp av, så är nästan alla elitspelare sin egen tränare… konstigt tycker jag.
På senare tid andvänds kamerainspelning en hel del, vilket är bra, annars är de bara nöta boll så att öga blööör… vilket jag hade gjort i sju dagar i rad sex tim om dagen.. Hade kört fast totalt fram tills i fredags!! Efter sex månaders uppehåll så funkade inte de knep jag har skapat efter snart 30 år som biljardspelare.
Frustrerad på mig själv skrek jag NU SKITER JAG I DE HÄR!! så jag gick till min egen bar o hämtade ett stort glas rött… ( rekomenderar inte detta till någon!!) efter 15 minuter infann sig en skön värme o lugn, o kulorna trillade i perfekt tempo… underbar känsla detta..
Faktiskt var formen kvar dagen efter, konstigt?
ett av konstiga sätt att hitta formen..?

P.S förövrigt så sägs det att golf o biljard är världens svåraste sporter.

Kör hårt i helgen Nils o Tobbe!!

Comments are closed.

Jon
31/01/2012 at 22:43

Hade varit bättre med en ljusblåmetallic Peugeot 206 med skridskor och hockeyklubba i bagaget…(+allehanda andra attiraljer som kan vara bra å ha….nångång…)

Comments are closed.