putthuvudbry

Då var vi i det burgundyflaggfärgade landet Qatar. Doha, som capitalet heter. Efter hårdträning i helgen i Abu, blev det en golffri måndag här.

Började kännas bättre med slagen ju längre helgen led. Tekniken är Eliasson nöjd med, det gällde bara för mig att hitta tempo och koll för det hela. Det har kommit lite nu efter ett antal rangepyramider.

Inspel idag. Har spelat här förut och kommer ihåg det mesta. Då var dock ruffen mycket tjockare, nu är den faktiskt riktigt snäll. Men banan är lång och det kommer blåsa. Mycket grain på greenerna och mycket lut.

Fick med mig en ny bellyputter ut på inspelet. En ny svart modell som var riktigt snygg. Efter inspelet kontaktade jag Seamus på Callaway igen. Var tvungen att köra ett test och bestämma mig för vilken putter det ska köras med. Det var (och delvis är) inte lätt. Alla 3 går bra och har olika bollträffkänsla, sköna de med. Den nya svarta kapades av en halv tum och gick sen bättre, så nu verkar det bli den. Beslut i morgon innan träningstart.

10.50 start på torsdag. Det är första boll på em det och innebär första boll ut på fredag. Kanon.

Denna vecka får vi skjuts till och från banan i BMW bilar, vilket är bra på alla sätt. I morse när vi skulle åka ut, fanns inga bilar där. Kön med spelare växte. En BMW bil stod dock där. Så, den ansvariga kvinnan för transport, frågade arabbilmannen om vi kunde ta den då. Nej, blev svaret. Den ska stå där och vara extra bil när det inte finns andra bilar. Nu då kanske? Men, nej. Vi kom allt ut sen ändå.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!