25/01/2012 - Kommentarer inaktiverade för Leaderboard Abu Dahbi HSBC Golf Championship 2012

Leaderboard Abu Dahbi HSBC Golf Championship 2012

Abu Dahbi HSBC Golf Championship spelas på Abu Dhabi GC, United Arab Emirates och är en liten till medelstor tävling på Europatouren med knappt 18 miljoner kronor i prispengar. Segraren får drygt 3.1 miljoner och 4:an knappt 1 miljon kr. En klarad cut är värd ca 35 tusen kr.

Trots tävlingens storlek har den lockat ett mycket fint startfält med Luke Donald, Westwood, McIllroy, Woods, Day, Kaymer bland annat. Nått att bita i för Christian. Å andra sidan en panter piskar väl alltid en tiger :-).

Christian startar på hål 10 kl 12.30 lokal tid (kl 09.30 svensk tid) tillsammans med Thongchai Jaidee Thailand och Jean-Baptiste Gonnet Frankrike. På fredag startar han kl 08.10 lokal tid (05.10 svensk tid ) från hål 1.

Här kan Du följa hur det går för Christian i Leaderboard Abu Dahbi. Leaderboard Abu Dhabi

Published by: tommy in Nyheter

Comments are closed.