Inspelat och klart

Nu är vi i Abu Dhabi. En timme i taxi i måndags och sen var vi på banan här. 200 kr är ett rimligt pris för det hela, ungefär som i Sverige. Med en nolla till då.

Här har vi tränat vidare och spelat in idag. Blåste gjorde det massor och banan spelades därmed tuff. Lite tjockare ruff än vanligt, ett par tuffa parfyrahål, men rätt go bana. Spelet var väl lite varierande. Ok från tee och bra på och runt green.

Magputter kommer att användas denna vecka. Fick en saber touth, samma modell som jag använde förra året, av Callaway i måndags. Den kommer det bli på tävlingen.

Som vanligt i Abu Dhabi bor vi på emirates palace och varje gång man kommer hit, blir man knäckt över stället. På positivt sätt.

Ett set paddle tennis förut. Som väntat klev team Sandèn/Nilsson in och utmanövrerade coach/Andersson. Paddle tennisbana är något som måsta byggas i Karlstad. Klart roligaste bollsporten som finns. Inte så jobbigt heller, det är ju en liten bonus.

Start 12.30 på torsdag. Det börjar närma sig.

Onsdag innebär träning. Ut till Gk tidigt och genomkörare av hela spelet. Finns en del att slipa på, men i det stora hela, ett ok läge i formen, såhär inför första veckan.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!