Vatten i öknen

Landade lagom vilsna i huvudet i morse, tidigt värre. Bad taxichauffören köra till banan, gick inge bra, han hittade inte, så det fick bli hotellet. Atlantis heter det och går i vattnets, fiskarnas och delfinernas fotspår. Barth ska tydligen rida (eller vad den korrekta delfintermen nu är) på en av dessa, under veckans gång. Läckert är stället och ligger dessutom längst ut på den konstgjorda ön, the palm.

Där blev det frukost och den slår nog nästan förra veckans, en tangering sträcker vi oss till. Sen blev det gk, med tävlingens transport gick det fint.

Gick de sista 9 hålen. Ganska brett och väldigt snyggt. Små, luriga greener och en del vatten och bunkrar i spel. Ofta ligger dessa hinder mitt i fairway och delar av det kortklippta i 2 halvor. Ger lite alternativ. Putt och chip efter lunchen.

I natt anländer stora delar av teamet och på torsdag är det komplett, gött! Sen verkar ett antal andra vara på väg hit för att leta boll och klappa i någon birdie. Lika gött.

Så, i morgon blir det träning för full muggs. Genomgång av allt med Eliasson, men förmodligen fokus på rangedelen. Där ska även lite utrustning testas. . . det blir nog aldrig tråkigt det.

Verkar bli 58 startande. Justin Rose kommer ej och Jacobsson ryktas vara skadad, ingen har dock hört något om detta och han har inte meddelat någon, men ingen vet var han är, typ. Om det blir 58 går jag ut först med Jamiesson, annars först med markör. Helfärska greener får man som "sämsta" man i fältet. . .

9 håls spel på onsdag, frontnian. Andersson verkar hänga på, vill väl försöka få revansch innan året är slut, ojojoj.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!