Spelet tillbaka

Riktigt skönt varv spelmässigt. Järnen tillbaka och gav många riktigt bra inspel, dock är det svårt att komma åt pinnarna, som står gömda på hårda greener. Från tee också bra, med bra tryck i drivarna.

Ändrade min slagrutin inför dagen. Detta efter gårdagens rangepass, då vi hittade något. Numera blir det ingen provsving, utan snabbt beslut bakom bollen, fram och slå direkt. Då tar instinkten över och slagen kommer naturligt.

Puttningen får stort minus idag. Bara två birdies med det spelet är inte alls bra. Treputtar förekom dessutom och med den kombinationen blir det inget bra resultat.

Därför chockas kanske ingen av att det blev ett puttpass efter lunchen. Kollade av bollstart, som visade sig vara bra, det är den nästan alltid. Däremot var speeden under all kritik och linjeläsningen sitter inte som en mediumhandske heller. Hänger lite ihop, är inte fartkollen där, blir det svårt att läsa greenerna. Körde ett antal långputtar, blundande, med en hand och till slut kändes det ok.

Tidig start igen i morgon. Sova får vi göra någon annan gång. Nu blir det gryningsjakt på birdies.
6.0/61person
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
6100%1
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!