Ny biljett

Hur goa är ni? Följer varje slag, fast jag inte spelar och tokstöttar in en grandios undankomning. Eliasson är väl den som kommer närmast i hur det känns, han fick ju se sitt Timrå slå FBK nyligen och det är väl jämförbart? Tack för gratulationer, upplägg på hemsidan med förutsättningar, följning, bidragande till detta flyt. Så, så gött.

Själv vågade jag inte följa scorerna i morse, slog på datorn och såg Gallachers start, sen blev det film. Men, Barth följde stenhårt och knackade mig på ryggen senare. - Gallacher dubbel på 16, var 5 under för dagen innan. Shit. Jag, in i duschen, länge. Ut och bogey även på 17 blev barthinfon. Paret var sedan befriande, så länge. Fanns fortfarande risk för tapp bland de framför, men det visade sig lugnt.

Sen var det ju Danmark och Australien. Skulle det sistnämnda landet komma tillbaka och haunta mig för kickningen av Phil, är det så? Kjeldsen började tungt, Fraser bra. Äckligt.

Klockan 15 sätte vi oss på bussen mot flygplatsen, Jan Blomqvist gav rapporter till sin son, jag ville inte höra, typ. Blir du lugnare om du får höra att Fraser gjort bogey på 13, frågade Barth. Inte så mycket. Med något hål kvar var Per helt säker, jag ville inte ta ut något, det kunde vara fel score live, eller eagle på 18 levde. Men, DET ORDNADE SIG.

Ny biljett till Dubai är köpt, midnatt åker vi, framme tidig morgon. Bonus och nu ska det bli en svinkul final!
5.0/66personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
633%2
550%3
40%0
317%1
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!