04/12/2011 - 8 comments

Ny biljett

Hur goa är ni? Följer varje slag, fast jag inte spelar och tokstöttar in en grandios undankomning. Eliasson är väl den som kommer närmast i hur det känns, han fick ju se sitt Timrå slå FBK nyligen och det är väl jämförbart? Tack för gratulationer, upplägg på hemsidan med förutsättningar, följning, bidragande till detta flyt. Så, så gött.

Själv vågade jag inte följa scorerna i morse, slog på datorn och såg Gallachers start, sen blev det film. Men, Barth följde stenhårt och knackade mig på ryggen senare. - Gallacher dubbel på 16, var 5 under för dagen innan. Shit. Jag, in i duschen, länge. Ut och bogey även på 17 blev barthinfon. Paret var sedan befriande, så länge. Fanns fortfarande risk för tapp bland de framför, men det visade sig lugnt.

Sen var det ju Danmark och Australien. Skulle det sistnämnda landet komma tillbaka och haunta mig för kickningen av Phil, är det så? Kjeldsen började tungt, Fraser bra. Äckligt.

Klockan 15 sätte vi oss på bussen mot flygplatsen, Jan Blomqvist gav rapporter till sin son, jag ville inte höra, typ. Blir du lugnare om du får höra att Fraser gjort bogey på 13, frågade Barth. Inte så mycket. Med något hål kvar var Per helt säker, jag ville inte ta ut något, det kunde vara fel score live, eller eagle på 18 levde. Men, DET ORDNADE SIG.

Ny biljett till Dubai är köpt, midnatt åker vi, framme tidig morgon. Bonus och nu ska det bli en svinkul final!

Published by: Christian in Nyheter

Comments

jonte
05/12/2011 at 15:00

Så ja resan bokad!! sticker 02.30 inatt, ett problem bara, hur ska jag hinna allt… oj oj! tvättkorgen full… måste ut på stan! By by J man

Comments are closed.

tommy
04/12/2011 at 23:21

Jonte

Det finns superbillig charter till Dubai just nu. 700 kr ToR flygstol. En vecka avsresa tisdag morgon. Vi är nu 15 på plats. Gratis inträde via Dubai hemsida. Nu kör vi.

Comments are closed.

jonte
04/12/2011 at 22:49

Finns inte så många ord kvar att skriva, så jag skriver, MYCKET GÖTT!!! Sitter i skrivande stund o får en spontan känsla, att besöka resebyrån när jag vaknar, suget att resa till dubai i slutet av veckan är enormt! GRATTIS än en gång / J man

Comments are closed.

Lars Erik J
04/12/2011 at 21:25

Fatta att du är top 60 i Europa och top 170 i världen (enligt rankingen). Hur många övriga värmlänningar (i så pass stora sporter) kan skryta med så fina rankingplatser i sina sporter?

Skulle inte vi galna värmlänningar bry oss om hur det går för dig?
Har vi dessutom haft möjlighet att följa din framfart ända sedan du började med golf blir det bara roligare!

Kul föresten att mitt hot i LLA för några vintrar sedan om att bli din nye caddie (om du inte själv kunde ta vara på din talang bättre) fick väntad effekt! 😉
ALL LYCKA I DUBAI!

Comments are closed.

Hans E
04/12/2011 at 21:10

Grattis Christian! Kör hårt i finalen!

Comments are closed.

Thea och Elliot
04/12/2011 at 20:59

Hejja Pappa!

Comments are closed.

Mikael
04/12/2011 at 15:29

Grattis till finalen, tajt men ändå på rätt sida strecket.
Lycka till nu i Dubai önskar Karlstads GK:s TK.

Comments are closed.

Fredrik e
04/12/2011 at 13:52

Because you’re worth it! Stort grattis!!! Ös på som vanligt så blir det fin-fint i ”das Dubai”!

Comments are closed.