10/12/2011 - 8 comments

För mycket ruff

Spelet satt väl där igen. I alla fall järn och wedgar. Från tee blev det fler missar och ruffbesök. Då banan spelas så lång, har man ingen möjlighet att nå in på parfyrorna då. Räddade dock inte upp det runt green helller, utan gjorde ett gäng bogeys.

Några birdies trillade också i. Kom åt pinnarna lite bättre, samt fick igång puttningen en smula också. Bättre speed idag, sen är dom luriga att läsa.

En del av karlstadgänget åker hem imorgon bitti, man stora delen är kvar, så det gula och stödet överlag finns där vägen ut. Kanon.

Tidig start hela veckan blir det. Vore skönt med en go årsavslutning.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Lars Erik J
11/12/2011 at 08:23

Då så!

En strålande säsong är över och du förtjänar nu ledighet tillsammans med familjen.

Du har rapporterat om att det inte riktigt ville lossna och fungera allt tillsammans, vilket också scorerna i Dubai har vittnat om.

Du kom tyvärr med i det exklusiva, men inte fullt så ärorika sällskapet ”Vi som skjutit över par fyra dagar i rad på Europatourfinalen i Dubai”. Tidigare medlemmar, sedan förra året, är Robert Rock och Rhys Davies. Du är i alla fall, med dina +9, bäst eftersom de hade +12.

Tack för underhållningen denna säsong och lycka till kommande!

Comments are closed.

Jon
10/12/2011 at 20:03

Sätt ner foten nu Nils! Last round of the season – make it count! Järnsjuan hälsar.

Comments are closed.

Gun-Brith
10/12/2011 at 19:21

Som sagt: Christian gör sitt bästa så får vi se hur långt det räcker…han spelar golf för sin egen skull o inte för att tillfredsställa oss eller någon annan. Icke att förglömma. En annan sak att vi gläds med dej Christian om det lyckas för dej. Stor KRAM!!

Comments are closed.

Lars Erik J
10/12/2011 at 19:01

Håller tummarna en tidig morgon till. Förhoppningsvis behöver du inte bli nr 3 i ett speciellt sällskap – jag återkommer efter ronden imorgon med vad jag avser!

Vill se dig sluta någonstans runt par totalt – fast jag vet att banan kan bli svårare imorgon!

Comments are closed.

Elisabeth
10/12/2011 at 17:30

Du gick in som nr 60, 58 kom till start och just nu ligger du ensam 54. Bara det är ett avancemang. I morgon blir en ny dag och jag vet att du gör ditt bästa för att hamna uppåt i resultatlistan. Lycka till!

Comments are closed.

Gun-Brith
10/12/2011 at 17:26

Ge dej så bra förutsättning du kan inför morrondagen!! Go for it!

Comments are closed.

Jorgen_adrian
10/12/2011 at 17:08

Grymt små marginaler…..vi som sett nils de två sista rundorna så skiljer det inte mkt mot stora namn i golfen…….lite bättre förberdelser kan man ju oxå
önska till en så här tävling, men härligt att se fighter spirit på banan även då puttarna inte trillar i.

Comments are closed.

Gun-Brith
10/12/2011 at 15:36

Dä blir som de blir…du ä iaf där för första gången under din proffskarriär.
De som ja vet iaf dä ä att du gör ditt absolut bästa utifrån den situation som råder. Dä går inte att göra mer. Fortsätt med det. Så! Kram!!

Comments are closed.