11/12/2011 - 3 comments

Då var det slut då

Ingen putt i över decimetern. Dessutom en treputt. Några dåliga slag, som kostade bogey direkt. Ett antal bra slag som det inte blir något av, t o m bogey ibland. Mer eller mindre noll saves runt greenerna. Så summeras säsongsavslutningen och sista ronden. Lite av summering av veckan i stort.

Lite besviken med veckan. Kom hit lite ur slag, men fick igång spelet. Dock släppte det aldrig i scoren och blev en av de mest tålamodkrävande tävlingarna på år och dar.

Ett par risiga veckor på slutet och under sommaren, men många bra veckor och ett kliv uppåt totalt sett. Finns mängder att förbättra och jobba på, men det går sakta i rätt riktning.

I morgon bitti flygs det hemåt för tävlingsledighet. Lite utvärderingar på g, planering för 2012 och träning så småningom igen.

Tack alla som följer återigen. Om inte tidigare, så hörs vi igen nästa säsong.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Klas B
11/12/2011 at 15:23

Grattis till en kanonbra säsong. Ser redan fram emot att följa din framfart under nästa.

Comments are closed.

Ola Larsson
11/12/2011 at 13:34

Gott med en dryg månads ledighet hemma i Karlstad med familj och vänner
innan 2012´s säsong sparkar igång. Det bästa året i din karriär på ET och jag att gratulera till detta. Imponerande jämnhet på spelet denna säsong.
Vi hörs
Ola

Comments are closed.

Elisabeth
11/12/2011 at 12:40

Detta är snart glömt, du nådde målet och var i final. Vilket framgångsrikt år du haft, mycket stabilt spel och mycket bra resultat. Det har varit en glädje att få följa dig under 2011, ett stort TACK för många trevliga och spännande stunder. Känner på mig att 2012 blir minst lika bra.

Comments are closed.