Tromb

Regn och åska vaknade vi till i morse. Lyckades sova hela natten, 7-8 timmar och i morgon kommer det nog kännas ok. Banan var pga vädret avstängd till 11 - tiden. 40 mm nederbörd. Åt en snabb lunch med Chopra och Andersson, då visade Daniel upp ett klipp han filmade från i morse. Eller två rättare sagt. Ett med apor på hans balkong och ett där han fångat en enorm tromb ute över vattnet vid hotellet. Bra tryck.

Gick 9 hål innan denna lunch. Spelade sen 9 efter maten. Ville känna lite på spelet, men framförallt vänja mig vid klimatet på banan. Kroppen är fortfarande inte riktigt med i matchen, klubban känns tung, kroppen lite trött, händerna svullna, men det blir bra.

I morgon ska vi fråga efter fler callawayhandskar. Det kommer gå en del.

Banan vi lirade idag - Serapong - är väldigt bra. Inte så mycket grain på greenerna och ganska snäll ruff. Relativt stora greener, uppdelade i ofta 3 zoner, med platåer däremellan. Mycket vatten i spel på många hål och utmanande. Gömmer dom pinnarna vid kanterna, blir det en hel del som man inte kommer gå för. 3 parfemhål och två av dom går att nå.

Dubbelstretch idag och rörlighet, flygresan ska ur kroppen.

Starttid 11.15 på torsdag, 8.10 på fredag.

Världens turistställe detta, Sentosa. Resorts, golfbanor,strand, vattenland, tivoli, zoo och mera. En bit bort från Sverige, men som semesterställe verkar det kanon.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!