Tajming

Mark Brown sprang upp på artonde green och hålade ut när vi var på fairway. Jag gjorde allt för att få fram min trettonmeters till hål och tap in, för att hinna klart. Lyckades. Havret hann också håla ut. Toksvart i himlen och tutan lät lite senare. Hade inte varit kul att ha en 4 dm putt i morgon 7.20.

Som ni följare vet, blev det 11 hål igår. Stod och provsvingade på treans tee, en domare stod precis bredvid. Spela på bara, sa hon. Men, när bryter ni då, sa vi. Inte än, kör på! 5 sekunder senare tutade det, bra koll.

Fortsatte på gårdagens linje, med par och birdies och kom in på 4 under. 25 minuters break och lite currykyckling med nudlar. Ut igen och birdie direkt.

Fick i några i rad senare, innan bogey nummer ett kom på sjuan. Vattenbesök på tian, efter 40 meter slice med driver. Då hade det varit lite vingligt redan på hål 8 och 9. Bogey blev det där.

Spelade sen bättre och limmade wedgar till birdie på 14 och 15. På 16 fick jag härlig linjehjälp av Brun och lirkade i en till. Fel klubba eller för hård sving på 17, ner i bunker och därifrån kunde jag inte slå mot hål, bogey.

Skönt att klara en cut igen och vara med bra dessutom. Återstår att se om det blir 72 eller 54 hål och när vi får spela igen. En sak är säker, vi kommer sova längre än till 4.40 i morgon bitti.

Till slut kom infanterin också, minus i sammanhanget.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!