Slut

Hastigt och väldigt olustigt, så var golfveckan i singapore slut. Det bra spel som varit senaste tiden, fanns idag också stundtals, men flytet var som bortblåst. Det ville sig inte.

Treputt direkt på ettan och en dålig wedgebogey på sexan. Fick sedan i två raka birdies på hål 8 och 9.

Men en flyer på nästa gav bogey direkt och sedan, återigen en treputt, på tolvan. Missad fairway på 16 och hade därifrån ingen chans att nå green, bogey.

Vet inte om jag svingade lite sämre idag, men längdkontrollen in mot green var inte ok. Många bra slag som inte gav något, utan snarare kostade.

Som vanligt, aldrig kul att missa cut. Speciellt inte nu på upploppet. Men vi får ge oss ut i värmen under helgen och fila inför nästa vecka. Inget att välja på. Som väl är, blir man j-ligt sugen på att ta revansch och göra saker lite bättre nästa tävling.

Infanterin har jag sluppit, Ola. Dock var vi lite orutinerade och glömde bort krämen på nacken. Den kan nog få en plats i den kommande julens skolpjäs, eller nåt, som Rudolf.

Kanske blir lite stadsbesök också under helgen, sightseeing helt enkelt, men samtidigt kände jag att det lät lite jobbigt. Poolen istället kanske.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!