Hong kong

Det går bättre och bättre. Nu är vi nere som andra reserv. 3 platser är dessutom reserverade för de som slutar topp 5 i SA och inte är inne i Hong kong. Så, om bara "toppnamn" slutar i topp i SA, kommer vi in. Kanske även utan den hjälpen också

På söndag kväll har vi därför mer klarhet i detta, men det skulle innebära att vi kan åka tidigast måndag och det blir inget bra. Landar då tisdag lunch och hinner inte med förberedelser.

Därför är två biljetter nu bokade. Vi drar i morgon från arlanda och landar därmed på söndag. Då har vi tid att ställa om oss igen, spela in banan och framförallt träna på gräs. Känns helrätt och förhoppningsvis får vi tävla också.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!