Hemåt

Sitter nu på Singapores flygplats och ska snart ta flyget till Bangkok. Därefter ska vi glida mot Sverige, gött.

16 hål skulle spelas klart idag och det började inte fint. Två greenmissar i rad och lika många bogeys. Vi bet ihop och hade eaglehugg på sexan, lätt birdie. Satte en längre birdieputt på åttan och limmade sen upp en 55 graders wedge från fairwaybunker på nian, birdie.

På tolvan slog jag en järnsjua 30 meter vänster. Letade i 4 min och 40 sekunder innan Jonzon hittade min boll pluggad i bunkerkant. Fri dropp, men i tjock ruff och stans i bunker. Fick på något sätt upp den på green och rävade i en åttameters för par. I greenkant på två slag på nästa hål och chipenputt för birdie.

På sjuttonde satt flaggan kort på ögreenen, medvind. Slog en 50 graders för hårt och hade en lång putt tillbaka, treputtade den. Bra drive på 18 och 176 meter kvar över vatten, pinnen kort, medvind. Bestämmer oss för järnsju, som jag träffar tunnt, trycks då ned av vinden något och plums i vatten kort. Wedge upp och tvåputt, bogey.

Ett upp och ned varv. En del riktigt dåliga järn, blandat med bra drives och wedgar. Ojämn puttning.

Nöjd med att jag kom igen så bra efter starten, men inte alls nöjd med slutet. Par - birdie istället och en riktigt bra tävling. Lite spänd under varvet och handskades ok med det, dock slog det tillbaka på spurten.

Gjorde annars mina saker bra och missade slag får man väl då köpa. Men i detta läge med finalen så nära, är det lite tungt när man tappar platser i toppen, speciellt när det är så grymt tight.

Reserv just nu till Hong kong. Kommer jag inte med, får jag lita på flyt för att nå finalen, annars får jag en ny chans! Vore ju väldigt gött det.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!