28/11/2011 - 3 comments

Frukost

Var ju inga problem att komma med här i Hong kong. "Chansade" lite, tyckte vi, när vi drog i lördags, men när vi landade ringde de från touren, vi var inne. Nu har minst 2 st till kommit med från reservlistan. Skönt att få en sista chans att prestera inför nästa vecka.

Samma plan från sthlm till Bangkok, samma flightnummer, samma säten, men inte samma resultat som i Singapore hoppas vi. . .

Nöjda med stället. Bra väder, lagom värme med typ 27 grader. Väldigt bra hotell, speciellt frukosten. Inte varit med om någon bättre, allt finns. T o m smoothies görs på beställning, när man vill jäsa ner omeletten och den nygräddade vofflan.

En timme till banan i buss, det är faktiskt ett litet minus. Men, det går att klämma lite filmer under veckan.

Ute och tränade idag på klubben. Inte så många spelare där och ganska lugnt. Rejält puttpass samt chip och rangegenomgång. Känns bra med slagen, men det övriga behövs vässas.

Mellan asien och grain kan man som vanligt dra ett likhetstecken. Här är det mer grain än senast, märks både på och utanför green.

Skönt att komma fram på söndagen och få 3 hela dagar innan. Kom in i dygnsrytmen direkt, om vi nu hunnit ur den sedan Malaysia.

Nu går vi in på 2030 års säsong i nhl spelet, som GM för Dallas. Fick nyss sparken av Rangers och har svag uppförsbacke.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Peter k
29/11/2011 at 19:21

Gött å få följa Dig igen! De va tomt i helgen …

Comments are closed.

Jon
28/11/2011 at 23:13

Kan väl inte va bättre än Sigges frukostklubb på Scandic?!

Comments are closed.

Jorgen_Adrian
28/11/2011 at 15:10

Kan inte säga det samma när det gäller frukosten på Campen i Basra Iraq :-((. Gött att ni är med och har saken i egna händer. Bara att lira ut och njuta av säsong avslutningen! Jorgen

Comments are closed.