Fin start

Solen visade upp sig igen. Närmare 40 grader och åskan lurade vid singapores utkant, men inget avbrott.

Fick en kanonstart på ronden. En tiometers rullade i på tvåan för birdie. En sned drive på trean knackade träd och studsade åt rätt håll, ledde till birdie. Järn 9 upp till 4 meter på femman, birdie. Bra trä 4 och ännu bättre järn 6 på hål 6. Bollen limmades till dryga metern och eagle.

Fortsatte att spela bra, men limmen uteblev. Ofta hamnade inspelen 5-9 meter från hål och då blir det inte många birdies en vanlig dag. Chip enputtade dock på parfemman, tolvan, för birdie.

En superhookad trä 4 från tee på hål 18, kom lite oväntat. Något för snabbt tempo i svingen och händerna blev för ivriga, eller nåt. Bollen försvann konstigt nog, då det bara var ruff och ett annat hål bredvid. En carry på golfbilsvägen gick det rykte om bland forecaddiesarna. Repade dock upp scoren till bogey, efter birdie på andrabollen. Skönt.

8 liter vatten, 2 tabletter resorb, smörgås, nötter/russin och långsam gång, gjorde att energi fanns varvet ut.

Två handskar hängde på tork på paraplyt och siktpinnen i bagen. Varvade mellan dessa och höll de torra. Högerhanden torkades konstant i egen handduk.

I morgon blir det spel på serapong, den tuffare av de två banorna. Samma energisparläge och jobb, så blir det som det blir av det.

Övningsfälten gapar tomma efter varvet, liknande även igår. En vanlig vecka kör folk träning i stort sett så mycket det går, här blir det inget nästan. Vi gick direkt från scorekortsinlämningen till omklädningsrummet och sen tillbaka till hotellet. Spara energi.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!